South Korea

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: South Korea

Dél-Koreában eladó ingatlan

Dél-Korea Kelet-Ázsia nemzete, amely elfoglalja a Koreai-félsziget déli felét, és Észak-Koreával osztozik a világ egyik leginkább militarizált határán. Egyformán ismert zöld és dombos tájáról, cseresznyefákkal és évszázados buddhista templomokkal megszórva. Fővárosa Szöul, a világ egyik legnépesebb városa. Északon Észak-Koreával, nyugaton a Sárga-tengerrel (majd Kínával), délen a Korea-szorossal és keleten a Japán-tengerrel határos.

A Dél-Koreában eladó ingatlan átlagos eladási ára 0,57% -kal emelkedett annak ellenére, hogy a kormány igyekezett ellenőrizni az ingatlanpiacot. A jelentés adatai szerint a Dél-Koreában eladó ingatlan átlagos eladási ára ezen a héten jobban emelkedett, mint az egy héttel korábban regisztrált 0,34% -os növekedés.

Az utolsó ugrás a legmagasabb volt, a február első hetében regisztrált heti növekedés 0,57% -áról.

Az emelés annak ellenére következett be, hogy a kormány hétfőn négy osztályt nevezett ki Szöulban: Jongno, Jung, Dongdaemun és Dongjak spekulatív területekként, amelyekre pénzügyi és egyéb előírások vonatkoznak, 15-re növelve a korlátozások hatálya alá tartozó területek számát a város 25 fővárosában.

A közel 10 millió lakosú lakások ára az elmúlt hetekben emelkedett Szöul Park Won polgármestere nyomán, amely hamarosan bejelentette Yongsan és Yeouido pénzügyi negyed fejlesztésének tervét. A piacnak várakozási helyzetben kell lennie az átlagos ártrenddel kapcsolatban, amelyet a kormány fiskális politikája befolyásolhat. Januártól augusztusig az átlagár 12,42% -kal emelkedett, éves alapon 11,44% fölé emelkedett.

  •  
    Dél-Koreába költözik, Dél-Koreába emigrál és él.

      Dél-Korea Kelet-Ázsiához tartozó állam életképes alternatíva lehet az élet újraindításához, talán jó befektetéssel. Annak ellenére, hogy ennek az országnak a története meglehetősen nehézkes, manapság új nemzetként jelenik meg, amely mindenki igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál. Kíván ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB